Camel sigaretten - Gratis verzending. Goedkope Nederland Store.

Camel

Camel is een van de grootste tabaksmerken ter wereld. De geschiedenis van Camel-sigaretten begon in 1913, toen het bedrijf RJR, dat eerder tabak voor pijpen produceerdebesloot sigaretten te gaan produceren vanwege hun groeiende populariteit op de tabaksmarktVoorheen heette het bedrijf Red Camel, maar na de overgang naar een andere eigenaar veranderde de naam in Camel. 

Het symbool van het merk is de bekende kameel Joe, en de slogans van het reclamebureau waren echt ongebruikelijk en indrukwekkend, wat de aandacht trok van klanten over de hele wereld. Het merk werd gepromoot door het reclamebureau N. W. Aver. 

Camel is bijna de enige sigaret waarvan het ontwerp in 95 jaar op de markt niet veel is veranderd, en Camel Joe wordt over de hele wereld erkendniet alleen onder rokers, maar ook onder niet-rokers. Camel overleefde de wedstrijd met Marlboro, in 2000-2001 - rebranding, grootschalig promotieproject Camel Trophy. 

Tegenwoordig is de Camel-verpakking moderner en degelijker geworden, maar het toont nog steeds de Camel Joe, piramides en de Camel-inscriptie. 

Actieve filters