L&M sigaretten - Gratis verzending. Goedkope Nederland Store.

L&M

L&M sigaretten worden in Oost-Europa vervaardigd door Philip Morris. Dit sigarettenmerk wordt beschouwd als de allereerste die een filter gebruikt. De slogan "Amerikaanse sigaretten van de hoogste kwaliteit met het beste filter" werd bedacht voor LM-tabaksproducten. 

L & M-sigaretten - vervaardigd met de originele blend van Amerikaanse tabak, die op zijn beurt uit de volgende soorten bestaat: Burley, Virginia en Oriental. Deze blend geeft de rijke smaak van dit product en maakt de producten van dit merk de leider van tabaksproducten op de wereldmarkt, en erg populair bij rokers uit verschillende segmenten van de bevolking. Er is terecht veel vraag naar het sigarettenmerk L&M bij inwoners van de Verenigde Staten, Latijns-Amerika en Europa. 

Het tabaksmerk L&M staat bekend om zijn exclusiviteit en hoge kwaliteitVanwege de lage kosten van L&M hebben fans van deze sigaretten de mogelijkheid om te genieten van de heerlijke geur van het product. Omdat de tabak van dit product een vrij originele smaak heeft en totaal anders is dan die van andere sigarettenmerken, is de populariteit ervan gigantisch. 

Actieve filters