Mevius-sigaretten - Gratis verzending. Goedkope Nederland Store.

Mevius

Mevius werd in 1977 gelanceerd onder de naam Mild Seven en werd in 1977 bedacht als een zachte versie van het merk Seven Stars in Japan, het werd in 1981 in het buitenland gelanceerd. Dit is het eerste merk dat in Japan een koolstoffilter gebruikt in een Amerikaanse blend. . Het was oorspronkelijk ontworpen om Mild Seven op dezelfde manier te behandelen als Seven Stars, maar in overeenstemming met het feit dat JT in 1994 het merk van de F1-deelnemers veranderde van Cabin (een ander Japans merk dat eigendom is van JT) naar Mild Seven, de verticale blauwe linkerkant van de witte achtergrond werd veranderd in een riemontwerp. Destijds werd de reclameslogan "Blauwe wereld van de zachte zeven" gebruikt in tv-advertenties, en daarna werd blauw de voorkeurskleur voor het merk. Sigaretten zijn de derde meest gerookte sigaret ter wereld met 76,5 miljard sigaretten wereldwijd, na Marlboro en Camel. 

Mevius is onder de merknaam Mild Seven een verkoopleider sinds de oprichting in 1977 en is het op een na grootste sigarettenmerk ter wereld. 8 augustus 2012 Japan Tobacco heeft aangekondigd dat de al lang bestaande merknaam van Mild Seven zal worden gewijzigd in Mevius als gevolg van wetgeving betreffende het etiketteren van sigaretten als "zacht" in sommige landen; en in een poging om het "premiumimago" van het merk te versterken. De naamswijziging begon in februari in Japan en de volgende maand in Singapore en Korea. 

Het merk Japan Tobacco heeft vertegenwoordigingen in meer dan 120 landen. De smaken van Mevius-sigaretten dragen echter bij aan een effectieve verkoopAlleen al in Japan beslaat de echte lijn bijna 33 procent van de tabaksmarkt. 

Actieve filters