Voorwaarden

Lees deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig door voordat u Sigarettenmarkt.com gebruikt. Door toegang te krijgen tot en gebruik te maken van deze site, accepteert u en leeft u deze Algemene voorwaarden na. Gebruik deze site niet als u het niet eens bent met deze algemene voorwaarden.

 

In overeenstemming met de Nederlandse wetgeving verkoopt Sigarettenmarkt.com alleen tabak voor personen van 18 jaar of ouder. We gebruiken geen cookies om andere informatie te verzamelen dan die u zelf verstrekt door een goede wil. Wij respecteren uw privacy en delen de door u verstrekte gegevens niet aan derden.

 

Rechten en belastingen zijn uw volledige verantwoordelijkheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele zaken die verband houden met de Nederlandse douane. Van onze kant garanderen we dat we de verpakking en beschrijving zo discreet mogelijk maken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor online tracking. We kunnen geen levertijden garanderen die slechts schattingen zijn.

 

Restitutie kan alleen plaatsvinden nadat de geretourneerde producten aan ons zijn teruggestuurd of nadat de koerier heeft bevestigd dat het pakket verloren is gegaan.

 

Productfabrikanten en merkeigenaren hebben ons geen toestemming gegeven om hun producten in uw land te verkopen. Daarom worden onze sigaretten vervaardigd voor verkoop in andere landen dan het uwe. Zodra we geen officiële distributeur zijn, ondersteunen we geen speciale aanbiedingen of marketingcampagnes van merkeigenaren en fabrikanten. Daarom verkopen we onze producten alleen voor persoonlijk gebruik. En we nemen geen enkele verantwoordelijkheid als u het doorverkoopt.

 

Alle informatie en inhoud op de site is uitsluitend bedoeld als algemene informatie en kan niet worden geaccepteerd als officiële informatie van fabrikanten. Deze informatie kan niet worden gebruikt als de enige basis voor het nemen van belangrijke of definitieve beslissingen zonder primaire of nauwkeurigere, completere informatiebronnen te raadplegen.

 

De verzendmethoden van zowel gewone post als exprespost bieden geen goede online tracking. Het trackingnummer en de link naar de website van de koerier worden echter verstrekt. Op verzoek van de klant kan een verzendingsbon worden verstrekt.

 

In het geval van problemen met uw bestelling of transacties, gaat u ermee akkoord eerst contact met ons op te nemen, niet met derden.