Restitutie

Als pakketten verloren of gestolen zijn, kunnen we het pakket opnieuw verzenden of u naar eigen goeddunken de volledige terugbetaling voor de bestelling of het ontbrekende deel ervan geven.

Als u een verkeerd artikel heeft ontvangen vanwege een fout van onze kant, kunnen we het verkeerde artikel door het juiste vervangen of doorgaan met restitutie nadat we het verkeerde artikel aan ons hebben teruggekregen.

Als u besluit de bestelling te annuleren nadat u deze heeft ontvangen, moet u de ongeopende / ongebruikte producten naar ons terugsturen en zullen wij u een terugbetaling geven voor de geweigerde bestelling of een deel daarvan met aftrek van transportkosten.

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met de kwaliteit van de ontvangen producten, moet u eerst contact met ons opnemen en deze producten vervolgens aan ons retourneren. We zullen de geretourneerde producten terugbetalen met aftrek van transportkosten.

Als je vragen hebt over ons retour- / restitutiebeleid, neem dan eerst contact met ons op, dan helpen we je graag verder.