Rothmans-sigaretten - gratis verzending. Goedkope winkel in Nederland.

Rothmans

Het merk Rothmans verscheen voor het eerst op de markt in 1890. Met behoud van de Engelse kwaliteitstraditie worden Rothmans-sigaretten tegenwoordig in meer dan 60 landen over de hele wereld verkocht. 

Door de grote vraag naar producten kon hij nog twee kleine winkels openen. En in 1900 opende Rothman een kleine showroom in de modieuze Pall Mall. Op dit moment begon de jonge ondernemer actief te werken aan het maken van sigaretten van verschillende merken. In 1902 exporteerde het sigaretten naar Zuid-Amerika, Nederland, India en Australië. 

In 1905 was Louis Rothman de officiële tabaksleverancier voor zowel de Engelse als de Spaanse koninklijke rechtbanken. En in 1905 verleende koning Edward VII speciale koninklijke toestemming. In 1906 creëerde Rothman de eerste mentholsigaret door mentholkristallen aan de uiteinden van de sigaret te plaatsen. Na de dood van de oprichter van het merk in 1926, werd de ontwikkeling van het merk voortgezet door Rothman's zoon Sydney. Onder leiding van Sydney werd in 1927, naast de zes bestaande winkels in Londen, de eerste winkel buiten Londen geopend in Liverpool. In 1929 werden de aandelen van het merk Rothmans genoteerd aan de beurs van Londen. 

Actieve filters