• Nieuw

L&M Loft Mix

€ 51,10
Geen belasting

Watermeloen capsule. Compacte maat. 

Teergehalte: 6 mg, Nicotinegehalte: 0,5 mg 

Prijs voor: 1 doos = 10 pakken = 200 stokjes. 

Aantal stuks

De minimale bestelhoeveelheid voor het product is 2.

L&M sigaretten worden in Oost-Europa vervaardigd door Philip Morris. Dit sigarettenmerk wordt beschouwd als de allereerste die een filter gebruikt. De slogan "Amerikaanse sigaretten van de hoogste kwaliteit met het beste filter" werd bedacht voor LM-tabaksproducten. 

L & M-sigaretten - vervaardigd met de originele blend van Amerikaanse tabak, die op zijn beurt uit de volgende soorten bestaat: Burley, Virginia en Oriental. Deze blend geeft de rijke smaak van dit product en maakt de producten van dit merk de leider van tabaksproducten op de wereldmarkt, en erg populair bij rokers uit verschillende segmenten van de bevolking. Er is terecht veel vraag naar het sigarettenmerk L&M onder inwoners van de Verenigde Staten, Latijns-Amerika en Europa. 

Het tabaksmerk L&M staat bekend om zijn exclusiviteit en hoge kwaliteitVanwege de lage kosten van L&M hebben fans van deze sigaretten de mogelijkheid om te genieten van de heerlijke geur van het product. Omdat de tabak van dit product een vrij originele smaak heeft en totaal anders is dan die van andere sigarettenmerken, is de populariteit gigantisch. 

Een vrij groot aantal klanten geeft de voorkeur aan het unieke aroma van tabaksmerk L&M, dat ook nog eens prettig van smaak is. Tegenwoordig staan LM-sigaretten in de top van de meest populaire. 

L&M LoftMix is een heel nieuwe smaakInteressante smaak van watermeloen. Capsuled Loft biedt een voortreffelijke rookervaring samen met een modern compact formaat en optimale niveaus van teer en nicotine. Met de goedkoopste prijs op internet is deze optie echt geweldig in ons assortiment. 

Klanten die dit product hebben gekocht: