• Nieuw

Winston XStyle Dual

€ 51,90
Geen belasting

Twee capsules. Compacte maat. 

Teergehalte: 6 mg, Nicotinegehalte: 0,4 mg 

Prijs voor: 1 doos = 10 pakken = 200 stokjes. 

Aantal stuks

De minimale bestelhoeveelheid voor het product is 2.

Het merk is vernoemd naar de stad Winston-Salem in de Verenigde Staten, North Carolina. Deze stad is het centrum van de tabaksproductie en daar werd de eerste Winston-fabriek geopend. De oprichter van het merk wordt beschouwd als de R. J. Reynolds Corporation, die in 1875 begon met het produceren van Winston-sigaretten. 

Winston-sigaretten waren de eerste commercieel geproduceerde filtersigaretten in de Verenigde Staten. Op verschillende tijdstippen werden ze erkend als: "beste sigarettenmerk" (1956), "best verkochte sigaretten in de Verenigde Staten" (1965). 

Filtersigaretten werden voor het eerst gemaakt in Europa en werden al snel het nummer 1-product onder lokale rokersAmerikaanse fabrikanten pikten de trend op en begonnen hun eigen product te ontwikkelen. De ontwikkelaars hebben de taak gesteld om een sterkerijke smaak te behouden, maar de sigaret te voorzien van een betrouwbaar filter. 

RJ Reynolds Tabaksexperts gebruikten een speciale tabaksmelange die snel populair werd en wereldwijde bekendheid verwierf onder de naam ‘American Blend’. Een onderscheidend kenmerk van het boeket was de toevoeging van Burley-tabak aan de klassieke blend, die werd gefermenteerd met behulp van de nieuwste warmtebehandelingstechnologie om een lichte nasmaak van karamel te creëren. 

Momenteel staan Winston-sigaretten in de toplijst van de meest gekochte sigaretten ter wereld. In de VS vindt hun productie nog steeds plaats in RJ Reynolds Tobacco Company, in de rest van de wereld wordt het geproduceerd door andere bedrijven. 

Winston Xstyle Dual Taste is verkrijgbaar in 2 soorten met teer van 5 mg en nicotine - 0,4 mg per sigaretMentholsigaretten bevatten een gearomatiseerde capsule met de smaak van bosbessen. Aroma's onderbreken elkaar nietkomen perfect op gang en het is moeilijk om de smaak van tabak te voelen. De verpakking is gedecoreerd in prachtige groene en paarse kleuren. Met slechts één klik op de helderblauwe knop op het filter, omgeven door een turkooizen gloedzweeft het geurige mentholaroma rond. Een pak grijs met een metallic glans versierd met dubbele dunne lijnen vormen een merknaam XS.